Головна  →  Новини  →  3 серпня 2015

«Укрінформ» презентував інфографіку про перспективи та можливості «Картки киянина»

Як показує візуалізація даних, функціонал «Картки киянина» має майже необмежений потенціал. Окрім функціонуючого банківського додатку, знижок у театрах, торговельних мережах та аптеках, картка забезпечує проїзд у метро, в тому числі безкоштовний проїзд усіх пільгових категорій громадян.

Щодо самої структури картки, то вона складається з модулів, які охоплюють головні сфери життя громадян. Тобто, «Картка киянина» є своєрідним «електронним паспортом» киянина, за допомогою якого він ідентифікується для отримання різноманітних послуг та сервісів, в тому числі і державних.

Так, невдовзі кияни перші серед українців зможуть відчути на собі усі переваги електронного суспільства. Цифрова медична книга і електронний рецепт, електронні шкільний квиток і щоденник, електронні квитанції ЖКГ та єдиний квиток на культурні заходи та на проїзд у транспорті і, врешті-решт, ID-документ мешканця міста.

«Можна сказати, що одна картка відкриватиме безліч дверей. «Картка киянина» – перепустка у новий світ електронного суспільства», – наголошують в «Укрінформі».

Детальніше – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку