Головна  →  Новини  →  6 серпня 2015

У Києві для воїнів АТО запрацював Інформаційно-консультаційний центр, який об’єднав під одним дахом усіх спеціалістів. Детальніше про це – у сьогоднішньому випуску газети «Хрещатик»

У Києві для воїнів АТО запрацював Інформаційно-консультаційний центр, який об’єднав під одним дахом усіх спеціалістів. Детальніше про це – у сьогоднішньому випуску газети «Хрещатик»

У «Хрещатику» вийшов восьмий випуск інформаційного бюлетеня на підтримку учасників АТО, підготовлений за сприяння Департаменту суспільних комунікацій.

Головна тема чергового випуску – працевлаштування демобілізованих учасників АТО та переселенців. Про пілотний проект, мета якого – об’єднати шукачів роботи, роботодавців та соціальних партнерів, читайте у статті «Інформаційно-консультаційний центр для воїнів АТО».

На сторінка газети голова Державної служби зайнятості Ярослав Кашуба розповідає про ключові напрями діяльності Центру і пояснює як організовано його роботу. Зокрема, йдеться про те, що роботу Центру організовано за трьома напрямами: надання послуг населенню, надання послуг роботодавцям, посилення соціального діалогу. А звернутися до нього може кожна особа, та найбільшу увагу тут приділяють вимушеним переселенцям та бійцям АТО. У розвиток теми – своїми думками із читачами «Хрещатика» діляться директор Київського міського центру зайнятості Віктор Сухомлин та голова правління Територіальної державної інспекції з питань праці у м. Києві Владислав Андрієнко.

Також у номері про роботу у районах  столиці з учасниками АТО та їх родинами, а саме – працевлаштування демобілізованих учасників АТО у Печерському районі, відкриття кабінету медико-психологічної допомоги та реабілітації учасників АТО та членів їхніх родин у Деснянському районі, урочисте вручення нагород сім’ям загиблих учасників АТО у Подільській РДА.

Традиційна рубрика «Мовою цифр» знайомить зі станом надання матеріальної допомоги киянам-учасниками АТО та їх родинам.

Перейти до спискуВерсiя для друку