Головна  →  Заходи  →  31 серпня 2023

1-2 вересня відбудеться урбаністичний фестиваль «Майстерня міста Києва-2023»

1-2 вересня у столиці відбудеться урбаністичний фестиваль «Майстерня міста Києва-2023». Протягом двох днів на відвідувачів заходу чекають тематичні тренінги, майстер-класи, спортивні заходи та інтерактивні зустрічі, обговорення міських проблем та дискусії «за чашкою кави» із представниками міської влади тощо.

Захід буде відбуватися одночасно в усіх районах столиці та на центральній локації в парку імені Тараса Григоровича Шевченка.

Офіційне відкриття фестивалю – 1 вересня о 17:00.

Місце проведення: парк імені Тараса Григоровича Шевченка.

А вже 2 вересня із 10:00 парк Шевченка перетвориться на відкриту територію для обговорень, дискусій, пропозицій, навчань і розваг. Другий день фестивалю відкриє активна руханка від відомого спортсмена. Одночасно на різних локаціях парку заплановані тренінги з домедичної допомоги, майстер-клас «Самооборона для жінок», лекції медіаграмотності, протипожежної безпеки та безпеки на дорозі. Також у програмі – пізнавальні екскурсії Києвом, лекція для ОСББ/ЖБК про підготовку до опалювального сезону, фестиваль майстрів урбаністичного мистецтва та цукерня із зоною вільного спілкування.

Найближчі укриття – Київський національний університет імені Тараса Шевченка й станція метрополітену «Площа Українських Героїв».

Паралельно з цим, у кожному районі столиці протягом дня відбуватимуться різноманітні майстер-класи, тренінги, виставки, аукціони, квести та інформаційно-пізнавальні заходи.

Захід відбувається за підтримки німецько-швейцарського проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини і Швейцарії.

Акредитація для медіа: Юлія Боднар, 093-990-39-18.

Перейти до спискуВерсiя для друку