Головна  →  Новини  →  8 листопада 2023

Триває конкурс на отримання безкоштовної освітньої стипендії для вивчення англійської мови

Триває конкурс на отримання безкоштовної освітньої стипендії для вивчення англійської мови

Оголошується прийом заявок на участь у безкоштовній дворічній Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні «English Access Microscholarship Program» (скорочено - Access). До участі у програмі Access запрошуються учні та учениці навчальних закладів міста Київ, віком 13 – 15 років, які хотіли б покращити рівень володіння англійської мови.

Програма Access проводиться за підтримки Посольства США в Україні, фінансується Державним департаментом США, і впроваджується українською громадською організацією «Український Центр Громадянських Ініціатив «Світло» (ГО «УЦГІ «Світло») у співпраці з українськими громадськими організаціями у регіонах її проведення.

Програма Access надає можливість учням з малозабезпечених і соціально вразливих родин, які не знають англійської мови або мають мінімальні знання з неї, безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України.

Особливо заохочуються до участі у програмі діти ветеранів або чинних військовослужбовців, або військовослужбовців, які загинули чи отримали поранення під час бойових дій, діти-переселенці, діти з особливими потребами здоров’я. До групи, яка набирається у Києві, буде запрошено 20 учнів. Навчання розпочнеться у листопаді 2023, після формування групи.

Заняття проводитимуться досвідченими викладачами англійської мови.

МІНІМАЛЬНИЙ ВІК ДЛЯ УЧАСТІ: 13 повних років (на момент подачі документів на учать у Програмі).

ТРИВАЛІСТЬ ПРОГРАМИ: з листопада 2023 р. до серпня 2025 р.

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: програма Access компенсує вартість позашкільного навчання учнів, підручників, а також витрат, пов’язаних з навчанням на базі дитячих літніх таборів.

КАНДИДАТИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ACCESS ПОВИННІ НАДАТИ:

  • Посвідчення особи або свідоцтво про народження (копія).
  • Табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік (копію). Загальний середній бал успішності з усіх предметів повинен бути не меншим, ніж 8 з 12.

Документ, що підтверджує фінансовий стан дитини або її сім’ї (копію).

Таким документом може бути, наприклад, довідка малозабезпеченої особи/сім’ї; або акт обстеження матеріальних умов, завірений представниками органів соціального захисту або навчального закладу; або посвідчення особи/сім’ї, яка перебуває у інших складних матеріальних обставинах, наприклад, внутрішньо переміщеної особи, учасника бойових дій, про інвалідність дитини, багатодітної чи неповної сім’ї, або документ про призначення матеріальної допомоги чи субсидії в зв’язку із складним матеріальним станом, тощо.

  • 2 фотографії розміром 3 х 4 см
  • Коротке резюме – мотиваційний лист (перелік досягнень і навичок кандидата научасть у програмі, чому кандидат бажає взяти участь у програмі) – не обов’язково англійською мовою.
  • Рекомендаційний лист від навчального закладу (у вільному форматі), у якому навчається кандидат або від вчителя англійської мови (якщо кандидат вивчає цейпредмет у своєму навчальному закладі).
  • Заява на згоду на обробку персональних даних.

Кандидати на участь у програмі повинні продемонструвати принаймні базовий рівень англійської мови. Також до уваги братимуться рівень мотивації, відвідування занять та дисциплінованість.

Зазначені документи (сканкопії) потрібно надіслати координатору програми Access у м. Київ ГО «Українській Центр Інтелектуального Розвитку», на адресу:[email protected](з копією на[email protected]). Тема електронного листа: Київ_Access 2023_ПІБ.

Спочатку потрібно прислати резюме-мотиваційного листа, у відповідь на який, у разі проходження попереднього етапу відбору, буде надісланий шаблон Заяви на Згоду на обробку персональних даних. Всі інші документи можна надсилати тільки разом зі сканом підписаної Заяви на Згоду на обробку персональних даних.

Останній день прийому документів: 13 листопада 2023 р.

Після 13.11.2023 р. з кандидатами на участь будуть проведені співбесіди.

Початок занять – листопад 2023. Заняття будуть проводитися оффлайн в Києві, з урахуванням вимог безпеки.

Відповіді на питання та додаткова інформація за адресою:[email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку