Головна  →  Новини  →  28 грудня 2023

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на січень

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на січень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 

В рамках програми IREX в Україні “Єднання заради дії” громадські організації можуть отримати до 4 000 доларів для реалізації соціального проєкту з командами підлітків.

Деталі тут: http://surl.li/opsnw 

Дедлайн: 11.01.2024

“ІСАР Єднання” проводить грантовий конкурс “Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях”, метою якого є посилення співпраці між громадянами і місцевою владою в межах діяльності з раннього відновлення, яка передбачає залучення громадян.

Деталі тут: http://surl.li/orgwk 

Дедлайн: 10.01.2024 

IREX в Україні оголошує конкурс проєктів спрямованих на розвиток та посилення соціальної згуртованості, а також на покращення інтеграції ВПО в приймаючих громадах.

Деталі тут: http://surl.li/orgdd 

Дедлайн: 12.01.2024

Також “ІСАР Єднання” запрошує організації громадянського суспільства до участі в конкурсі  “Громадянське суспільство задля перемоги та відновлення сталого розвитку” для посилення участі громадянського суспільства у процесах сталого відновлення України на національному та місцевому рівнях.

Деталі тут: http://surl.li/ikkhv 

Дедлайн: 15.01.2024 

У рамках проєкту USAID «Трансформація комунікацій» оголошено конкурс грантових заявок на інноваційні комунікаційні проєкти, що спрямовані на протидію дезінформації та зосереджуються на об’єднанні України, стійкості та реінтеграції, трансформації та відновленні.

Деталі тут: http://surl.li/orfxq 

Дедлайн: 23.01.2024

Бюро з питань демократії, прав людини та праці США (DRL) проводить конкурс для організацій, зацікавлених у поданні заявок на програми підтримки захисту прав людини та основоположних свобод в Україні у воєнний та післявоєнний час.

Деталі тут: http://surl.li/orgoa 

Дедлайн: 24.01.2024 

Фонд BEARR Trust проводить конкурс малих грантів на інтеграцію переміщених осіб у нову громаду. Акцент робиться на високий рівень переміщення громадян з країни в країну та всередині країн, що потенційно можуть порушити соціальну згуртованість. 

Деталі тут: http://surl.li/orfzb 

Дедлайн: 31.01.2024

ЄС оголошує глобальний конкурс проєктів організацій громадянського суспільства у рамках Тематичної програми з прав людини та демократії. Мета цього конкурсу полягає в сприянні повній реалізації всіх прав людини — громадянських, політичних, економічних, соціальних та культурних прав. 

Деталі тут: http://surl.li/opxbx 

Дедлайн: 31.01.2024 

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут: http://surl.li/bvpqz 

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.

Деталі тут: http://surl.li/ezjvl 

У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проєктних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.

Деталі тут: http://surl.li/ethdb 

Грант від Google для некомерцiйних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу. 

Деталі тут: https://shorturl.at/chBES 

Фінансування для ІГС через механізм гнучкого реагування від  датського Фонду нової демократії (New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах.

Деталі тут: https://shorturl.at/nCIM4 

Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED) на підтримку проєктів громадських організацій, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів.

Деталі: https://shorturl.at/rsvLX 

Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над розбудовою плюралістичної, демократичної політичної системи. 

Деталі тут: https://shorturl.at/bgiZ3 

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

Перейти до спискуВерсiя для друку