Головна  →  Новини  →  31 січня 2024

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на лютий

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на лютий

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 

Державний департамент США проводить 11-й раунд програми в Україні, щоб продовжити розбудову партнерства США з іноземної допомоги з партнерськими урядами-донорами у Центральній та Східній Європі. Пріоритетами програми є енергетична та кібербезпека, зміцнення стійкості через демократичну консолідацію та соціальна стійкість і захист. 

Деталі тут.

Дедлайн: 06.02.2024 

Громадська організація «Український професійний розвиток» проводить грантовий конкурс «Зміцнення громадянського активізму серед молоді».  Його мета — підтримати організацію, що зможе самостійно зростати, знаходити ресурси й розробляти якісні проєкти. 

Деталі тут.  

Дедлайн: 11.02.2024

Фонд EVZ підтримує активні місцеві та регіональні історичні ініціативи спрямовані на висвітлення конкретних місць, біографій та відповідних події, що сприяє більш безпосередньому розумінню та результативності просвітницької роботи. Цей конкурс заявок адресований неприбутковим організаціям, що займаються місцевою історією.

Деталі тут.

Дедлайн: 15.02.2024

В межах програми SI Baltic Sea Neighbourhood Programme проводится конкурс, який пропонує фінансування для співпраці. Даний конкурс спрямований на співпрацю у формі проєктів між країнами ЄС, розташованими навколо Балтійського моря, та країнами Східного партнерства ЄС.

Деталі тут.

Дедлайн: 15.02.2024 

Програма «Єднання заради дії» від IREX проводить грантові конкурси проєктів, спрямованих на: 

  • підтримку неприбутковим, громадським організаціям, благодійним фондам, ініціативним групам, групам ВПО, представникам громадського сектору та членам приймаючої громади для реалізації адвокаційних кампаній, які спрямовані на вирішення проблем ВПО та просування їхніх прав та інтересів.

Деталі тут

Дедлайн: 04.02.2024 

  • розвиток та посилення соціальної згуртованості, а також на покращення інтеграції дітей з числа ВПО віком 6-9 років в приймаючих громадах. 

Деталі тут

Дедлайн: 25.02.2024

Програма міжнародної технічної допомоги USAID «Децентралізація забезпечує кращі результати та ефективність», яку впроваджує Global Communities, продовжує надавати всебічну допомогу на підтримку місцевого самоврядування для поглиблення демократії, поліпшення умов для розвитку громад та сприяння стабільності в Україні:

  • конкурс “Школа врегулювання конфліктів та миротворчості в територіальних громадах”

Деталі тут

Дедлайн: 22.02.2024

  • конкурс  “Протидія корупції та впровадження доброчесності в процесі відновлення територіальних громад” 

Деталі тут

Дедлайн: 26.02.2024 

Представництво ЄС в Україні оголошує конкурс проєктів євроклубів. Планується підтримати до 30 проєктів від досвідчених та нових євроклубів, які запропонують найбільш цікаві та актуальні ідеї.

Деталі тут

Дедлайн: 01.03.2024

Постійно діючі програми:

Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини виділяє кошти для надання сприяння проєктам з прав людини, які мають використовуватися і звітуватися згідно з положеннями законодавства Німеччини.

Деталі тут.

Incident Emergency Fund (Фонд надзвичайних ситуацій) надає фінансування для швидкого реагування правозахисників, журналістів, активістів і організацій, які стикаються з цифровими загрозами та атаками. Фонд надає кошти на покриття витрат, які безпосередньо зменшують ризик або вплив цифрової атаки:

Деталі тут.

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».

Деталі тут.

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.

Деталі тут.

 У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проєктних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.

Деталі тут.

Грант від Google для некомерцiйних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу. 

Деталі тут.

Фінансування для ІГС через механізм гнучкого реагування від  датського Фонду нової демократії (New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах .

Деталі тут.

Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED) на підтримку проєктів громадських організацій, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів.

Деталі тут

Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над розбудовою плюралістичної, демократичної політичної системи. 

Деталі тут.

Усі програми активні та чекають на ваші заявки

Перейти до спискуВерсiя для друку