Головна  →  Заходи  →  16 лютого 2024

22 лютого 2024 року в приміщенні Vcentri HUB семінар «Звітність неприбуткових організацій за 2023 рік»

22 лютого 2024 року в приміщенні Vcentri HUB семінар «Звітність неприбуткових організацій за 2023 рік»

Запрошуємо активні організації громадянського суспільства взяти участь у семінарі «Звітність неприбуткових організацій за 2023 рік»

Звітування – це обов’язкова умова для всіх громадських організацій, які створені та діють в Україні. Вона гарантує прозорість процесів та захищає організації у правовому полі.

На семінарі буде розглянуто ряд важливих питань:  

  • звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації: форма, додатки, строк подання, порядок заповнення;
  • фінансова звітність організацій громадянського суспільства - 2023: форми, порядок заповнення та подання;
  • типові помилки при заповненні та поданні звітності.

Коли?

22 лютого 2024 року о 13:00

Де?

Офлайн у приміщенні Vcentri HUB за адресою: проспект Оболонський, 22-А, м. Київ.

Онлайн трансляція також відбуватиметься на сторінках Українського незалежного центру політичних досліджень та Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Для участі заповніть, будь ласка, форму.

Програму надішлемо усім зареєстрованим учасникам. Захід організовано Українським незалежним центром політичних досліджень в межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується консорціумом ІСАР Єднання, Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку в партнерстві з Департаментом суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

Перейти до спискуВерсiя для друку