Головна  →  Новини  →  11 серпня 2015

У Департаменті суспільних комунікацій пояснили як провести культурно-масові заходи у столиці

Як пояснили у Департаменті суспільних комунікацій, для проведення культурно-масових заходів у столиці слід не пізніше ніж за 10 днів до проведення заходу звернутися з письмовим повідомленням до КМДА.

У письмовому повідомленні про проведення культурно-масового заходу, а це заходи спортивного, видовищного, культурно-просвітницького та іншого характеру, зазначається мета, форма, місце проведення заходу, час його початку та закінчення, передбачувана кількість учасників, маршрут проходження, ім’я організаторів з їх адресами і контактними телефонами. Обов’язково повідомляється і про необхідність (чи відсутність такої) використання звукопідсилюючої апаратури.

Також у Департаменті нагадали, що у разі необхідності перекриття руху та порушення благоустрою (у зв’язку із встановленням сцени, наметів та ін.) видається відповідне розпорядження КМДА.

Департамент суспільних комунікацій наголошує, що організатори культурно-масових заходів відповідають за дотримання учасниками порядку, збереження зелених насаджень, приміщень, споруд, будівель, устаткування, меблів, інвентарю та іншого майна у місцях проведення заходів. Масові заходи необхідно завершувати до 22.00.

Детальніше –за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку