Головна  →  Новини  →  12 серпня 2015

27 серпня відбудеться перше засідання Громадської ради при КМДА

Таке рішення було прийнято в ході другого засідання робочої групи з підготовки проведення першого засідання Громадської ради при Київській міській державній адміністрації, яке відбулося 11 серпня. Засідання пройшло у форматі «круглого столу», тому до роботи долучилися усі бажаючі члени новообраної ради.

Минулого разу робоча група створила секретаріат у складі головуючого, секретаря та представника Департаменту суспільних комунікацій, доручивши напрацювати пропозиції до проекту Положення та структури нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації. 

Таким чином, згідно з порядком денним, пропонувалося розглянути питання щодо обговорення узагальненого варіанту проекту Положення та структури постійних робочих органів ради, а також призначення дати проведення першого засідання Громадської ради.

Результати двотижневої роботи групи представив її головуючий Михайло Калініченко – в узагальнених проектах Положення та структури було враховано більшість пропозицій членів робочої групи. Під час засідання присутні озвучили ряд додаткових пропозицій, відбулась дискусія щодо кількості комітетів та їх сфери відповідальності.

У зв’язку з цим, вирішили повторно направити проекти Положення та структури усім членам Громадської ради для ознайомлення та надання чітких і обґрунтованих письмових пропозицій до секретаріату робочої групи. З урахуванням опрацьованих надісланих матеріалів, проекти актів нададуть для схвалення на перше засідання Громадської ради при КМДА.

Наприкінці зібрання було визначено дату проведення першого засідання Громадської ради – 27 серпня. Попереднім місцем проведення засідання обрано Колонну залу Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36).

Перейти до спискуВерсiя для друку