Головна  →  Новини  →  17 серпня 2015

До числа самоврядних структур столиці – ОСНів – приєднався будинковий комітет по вул. Севастопольська, 13

Як повідомили у відділі з питань місцевого самоврядування Департаменту суспільних комунікацій, розпорядження про реєстрацію органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Вулиця Севастопольська, 13» днями підписав Віталій Кличко.

За словами начальника відділу з питань місцевого самоврядування Департаменту Віктора Галети, новостворений ОСН внесений до Єдиного реєстру органів самоорганізації населення м. Києва під № 131:

– Наразі відбувається процес легалізації ОСНу як юридичної особи. Жителі будинку вже обрали склад ОСНу, а його керівником став Володимир Прищепа. Про перші кроки та плани на майбутню діяльність новий керівник поділиться на сторінках бюлетеню «Вісник ОСН», що готується до випуску на початку вересня.

Загалом, як зазначив Віктор Галета, самоорганізація киян у вуличні, будинкові, квартальні комітети щороку зростає. Якщо у 2008 році їх нараховувалося 78, то станом на сьогодні їх вже 131. Така тенденція зайвий раз підкреслює активність і відповідальність киян у вирішенні проблем свого будинку, вулиці, мікрорайону, забезпеченні належних умов благоустрою і громадському контролі за якістю житлово-комунальних послуг.

Перейти до спискуВерсiя для друку