Головна  →  Заходи  →  8 травня 2015

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентів та громадських активістів Києва до участі у хакатоні – конкурсі молодіжних проектів «Моє європейське місто»

Ви бажаєте зробити щось реально потрібне людям і в підсумку добре заробити ‒ станьте учасником хакатону «Моє європейське місто». Організатори очікують на справжню стартап-лихоманку від молодих киян з баченням «ідеального міста» чи «міста майбутнього».

16 травня Представництво Європейського Союзу в Україні об’єднає 40 активістів для створення проектів, які допоможуть Києву стати містом відкритим до змін, конкурентоздатним, привабливим для інвестицій та ще більш європейським.

За результатами конкурсу проект-переможець отримає інформаційну та консультаційну підтримку від Представництва ЄС та місцевої влади.

Якщо ви сповнені інноваційних ідей, реалістичних для втілення, і бажаєте зробити місто більш зручним для життя, заповніть онлайн-анкету. Останній день реєстрації: 13 травня 2015 року. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Хакатон пройде у рамках відзначення Дня Європи за підтримки Київської міської державної адміністрації та ГО «Інтерньюз-Україна».

Перейти до спискуВерсiя для друку