Головна  →  Заходи  →  12 травня 2015

Студенти провідних ВУЗів столиці та посли країн Європи проведуть панельну дискусію-публічні дебати на тему «Чим Україна та Київ можуть надихнути Європу? Чим Україна може збагатити Європу?»

16 травня студенти провідних ВУЗів столиці матимуть чудову нагоду поспілкуватися з послами та представниками країн-членів ЄС. В рамках відзначення Дня Європи у приміщенні Дипломатичної академії України (вул. Велика Житомирська, 2) відбудеться панельна дискусія-публічні дебати на тему «Чим Україна та Київ можуть надихнути Європу? Чим Україна може збагатити Європу?».

Європейські дипломати говоритимуть про розвиток відносин між Україною та ЄС, розкажуть про європейські цінності, дискутуватимуть на актуальні теми євроінтеграції та підвищення рівня обізнаності українців.

Студенти зможуть поставити будь-які питання досвідченим практикам у сферах місцевого самоврядування, економіки, праці, освіти, відпочинку, культури, туризму, молодіжної політики, запропонувати власне бачення очікуваних змін, матимуть змогу запозичити у фахівців конструктивні ідеї та багато іншого.

Перейти до спискуВерсiя для друку