Брифінги та прес-конференції у Києві 15.10.2015

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 

УНІАН

 

10:00
«Міжнародний Інтерактивний Форум «Бізнес рішення в епоху змін»: «Ми створюємо майбутнє, поєднуючи досвід минулого і цінності сьогодення»

Компанія Olerom Consulting - організатор Forum One Ukraine, презентує проведення жовтневого Міжнародного Інтерактивного Форуму.
На прес-конференції вперше буде представлений унікальний веб-додаток, який було спеціально розроблено компанією KPMG для учасників Інтерактивного Форуму, а також учасники розкажуть про подробиці його створення. 

Спікери прес-конференції - організатори та партнери форуму: представники керівництва компанії Olerom Consulting, провідний антикризовий стратег і головний модератор форуму Джон Вон Ейкен, Костянтин Карпушин, партнер компанії KPMG, однієї з найбільших у світі мереж, що надають професійні послуги.

(вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Потрібна акредитація. Телефони: 050 445 3658; 0997658376, [email protected] до 20.00 13 жовтня.

11:30

«Рейтинг законотворчої ефективності депутатів Верховної Ради України за 24 роки роботи незалежного українського парламенту»

Недержавне видання «Грушевського, 5» про роботу  Верховної Ради та світових парламентів, презентує  перший  в  Україні  рейтинг законотворчої ефективності депутатів  за всі вісім скликань Під час прес-конференції відбудеться оголошення рейтингових позицій політиків та відкриті  дискусії щодо можливих шляхів  стимулювання законотворчих процесів

Спікери: Наталія Павлова, головний редактор видання «Грушевського,5»; Артем Афян, адвокат, керуючий партнер АО "Юскутум"; Олександр Омельченко, народний депутат України VI скликання; Наталія Королевська, народний депутат України V, VI ,VIII скликань;  Тарас Дідич, кандидат юридичних наук

(вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

13:00

«Громадськість вимагає реакції влади: хто і коли буде покараний за трагічну смерть репера Ларсона?»

Йтиметься про ситуацію навколо трагічної загибелі музиканта, репера, волонтера і учасника АТО Ларсона (Сергія Ларькіна), який помер на десятий день після аварії від отриманих в результаті ДТП травм. Тільки завдяки тиску громадськості, широкому обговоренню трагедії в соціальних мережах, відчайдушній активності друзів і рідних, що вилилися у проведення мітингу на Майдані, слідство зрушило з мертвої точки - винна у ДТП була оголошена в розшук. 

Учасники: адвокат Андрій Циганков, ведучий Андрій Федоров, голова Київської міської спілки ветеранів АТО Ігор Марі, друг і волонтер Тетяна Грубенюк, український співак і музикант Олександр «Фоззі» Сидоренко та ін.

(вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Телефон: 050 415 11 77. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 

УКРАЇНСЬКІ НОВИНИ

11:00

Прес-конференція ENEMO

Буде офіційно повідомлено про початок роботи в Україні Міжнародної місії зі спостереження за черговими виборами депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, перших виборах депутатів рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року.

Спікери:

  • Пан Златко Вуйовіч, Голова місії;
  • Пан Дрітан Таула, заступник Голови місії/ спеціаліст зі зв’язків з громадськістю.

 

Для отримання додаткової інформації звертайтеся, будь ласка, до:

Дрітан Таула, заступник Голови місії/ спеціаліст зі зв’язків з громадськістю

E-mail: [email protected] 
Контактний номер: +380 67 881 07 78

 

ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

 

10:30

"Початок опалювального сезону 2015/2016 у столиці та перспективи його проходження"

 

Учасники: заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, генеральний директор ПАТ "Київенерго" Олександр Фоменко, директор СВП "Київські теплові мережі" Євген Глушак, директор СВП "Київські електричні мережі" Олександр Топал

(вул. Рейтарська, 8/5а). Акредитація обов'язкова на сторінці прес-служби ПАТ "Київенерго" у Facebook https://www.facebook.com/Прес-служба-Київенерго-1055707617773431/timeline/?ref=hl, в онлайн-прес-центрі на сайті ПАТ "Київенерго" http://kyivenergo.com/uk/press-tsentr/dlya-zm/login і за телефонами: (044) 205-52-62, (050) 352-33-20.

12:00

"Електоральні настрої жителів східної України в умовах нової виборчої системи у вересні-жовтні 2015 року"

 

Учасники: виконавчий директор Інституту досліджень регіонального розвитку України Віктор Лапшин; політолог Олеся Яхно

 (вул. Рейтарська, 8/5а). Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

 

УКРІНФОРМ

 

12:00

"Більше половини вершкового масла в Україні - фальсифікат"

Вершкове масло - продукт корисний, має приємний смак і аромат, але, на жаль, часто фальсифікується рослинними жирами. Від цього страждає і смак, і користь втрачається.

Центр Експертиз "ТЕСТ" - громадська організація із захисту прав споживачів, що спеціалізується на порівняльних тестуваннях з 2001 року.

Організатор: Укрінформ, Науково-дослідницький центр незалежних споживчих експертиз "Тест".

Учасники: Валентин Безрукий - керівник Центру експертиз ТЕСТ; Ніна Кільдій - керівник відділу тестувань Центру експертиз ТЕСТ.

 

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

 

12:00

"Хід американо-українських навчань за участю Національної гвардії України та Збройних сил США"

 

Організатор: Укрінформ, Національна гвардія України.

Учасник: Сергій Капелюшний - полковник, начальник відділу бойової та спеціальної підготовки Нацгвардії.

 

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 

13:00

"Київ без головного архітектора. Що далі?"

Вже декілька тижнів місто функціонує без головного архітектора. 13 жовтня 2015 року Сергій Целовальник офіційно пішов у відставку, а обов'язки директора Департаменту покладено на його заступницю Анну Бондар.

Хто надалі відповідатиме за обличчя міста та сукупність питань, пов'язаних з його розвитком? А це, як відомо, і генплан, і забудови, і транспорт, і тимчасові споруди, і навіть реклама.

Саме тому Департамент містобудування та архітектури виходить на прес-конференцію, щоб відповісти на питання щодо ситуації у Києві та Департаменті містобудування та архітектури зокрема, а також поінформувати про подальші кроки реалізації міських проектів.

 

Організатори: Укрінформ, КМДА.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 

14:00

"Актуально з кордонів" за участю помічника голови Державної прикордонної служби України - прес-секретаря Олега Слободяна

На заході йтиметься про ситуацію на державному кордоні України та актуальні питання діяльності Державної прикордонної служби України.

Помічник голови Державної прикордонної служби України - прес-секретарь Олег Слободян

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 

 

ЛІГА

 

11:00

Пресс-конференция "Рейдерство: стратегия защиты и механизмы противостояния"

В рамках мероприятия управляющий партнер ЮК Prove Group Владислав Кочкаров презентует антирейдерское решение, разработанное юристами компании и направленное на борьбу с захватами предприятий. Презентация будет основываться на примере реального кейса, который в начале октября был реализован ЮК Prove Group.

Среди приглашенных участников пресс-конференции также директор ООО "Юнисон Груп",Василий Перенчук и Андрей Семидидько, директор "Антирейдерского союза предпринимателей Украины".

По вопросам аккредитации обращаться в ЮК Prove Group, телефон: 225 55 10, e-mail:[email protected] , контактное лицо – Мария Кошутская.  

13:00

Пресс-конференция "Действующие тарифы унижают людей"

 

Участники: 
- Николай Кожушко, председатель детской правозащитной организации "Допоможимо дітям"; 
- Антонина Колповская, кандидат в городской совет Днепропетровска от ВО "Батьківщина"; 
- Антон Мормуль, кандидат в городской совет Днепропетровска от ВО "Батьківщина", председатель Красногвардейского района общественной организации "Батьківщина молода".

Аккредитация СМИ по тел: (044) 593-16-37 или по e-mail: [email protected]

14:30

Пресс-конференция "Можно ли вернуть процветание промышленным регионам Украины? План возрождения Украины на примере Днепропетровской области"

Список вопросов для обсуждения: 
- Могут ли найти свое место в современной экономике Украины советские промгиганты? 
- Способно ли современное производство обеспечить нормальную экологическую среду в регионе? 
- Где регионам взять средства на развитие инфраструктуры? 
- Как компенсировать последствия медреформы на сельских территориях?

Список участников уточняется.

Аккредитация СМИ по тел: (044) 593-16-37 или по e-mail: [email protected]

 

ГЛАВКОМ

 

12:00

«Жить нельзя умереть, где ставить запятую?» 

Участники пресс-конференции будут анализировать состояние трансплантаций костного мозга в Украине, кому выгодно, чтобы украинцы не получали надлежащего лечения в Украине и были заблокированы инициативы Клиники "Охматдет" по развитию трансплантации в государстве, последствия отсутствия государственного финансирования с 2010 года трансплантации костного мозга для больных маленьких граждан.

Приглашенные гости: Светлана Донская, заведующий Центром детской онкогематологии и трансплантации костного мозга НДСБ "Охматдет", к.м.н., доцент, председатель Всеукраинской общественной организации "Ассоциация детских онкогематологов Украины", Заслуженный врач Украины, Олег Рыжак, заведующий отделением трансплантации костного мозга Центра ДОГ и ТКМ НДСБ "Охматдет", Заслуженный врач Украины, Валентина Маркевич, Президент благотворительного фонда "Помощи онкобольным детям", кандидат медицинских наук, Лариса Билозир, председатель фонда по региональному развитию благотворительного фонда "Помощи онкобольным детям", родители онкобольных детей.

Аккредитация: 253 52 52.

(ул. Шелковичная, 8/20)

14:00

«Год антикоррупционной кампании: успехи и неудачи» 

Приглашенный гость проанализирует, что за год было сделано в сфере антикоррупционной кампании в стране.

Приглашенные гости: Игорь Попов, заместитель председателя Комитета Верховной Рады Украины по вопросам предотвращения и противодействия коррупции

Аккредитация: 253 52 52.

(ул. Шелковичная, 8/20)

 

 

UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

 

09:30

Тема: «Опублікований звіт щодо розслідування катастрофи рейсу MH17 та його наслідки з погляду міжнародного гуманітарного права»

 

Скотт Мартін, керуючий партнер міжнародної групи GRC

11:00

 Тема:  «Освітній вибір українців: чи будується економіка на економістах»

 

Віктор Валєєв, директор Асоціації «ІТ України», радник Міністра освіти і науки України
Олена Нагорна, коодинатор Освітнього медіа клубу

12:00

Тема: «Наслідки мінної війни для цивільного населення» ( скайпом)


 

Андрій Даник, заступник начальника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Донецькій області
Ігор Савельєв, начальник головного управління ДСНС України у Луганській області

12:30

Полковник Андрій Лисенко, речник Адміністрації Президента України з питань АТО

 

 

13:00
 Тема: «Оперативна інформація щодо безпеки в Україні та діяльності СММ ОБСЄ»

 

Майкл Боцюрків, речник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

14:00

Круглий стіл на тему: «Осінньо-зимовий максимум. Реальний стан справ»

 

Іван Плачков, президент Всеукраїнської енергетичної асамблеї, модератор заходу
Ольга Бєлькова, народний депутат України (фракція БПП), заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки
Юрій Недашковський, президент ДП НАЕК «Енергоатом»
Юрій Гнатюк, директор ДП «Енергоринок»
Андрій Коболев, голова правління НАК «Нафтогаз України»

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку