Головна  →  Заходи  →  16 червня 2015

Сьогодні на телеканалі «Київ» говоритимуть про очищення столиці від незаконної реклами, боротьбу з незаконними МАФами та реформи у освіті

Сьогодні, 16 червня, на телеканалі «Київ» у студії програми «У центрі уваги» о 16.20 в.о директора КП «Київреклама» Наталія Гончарова розповість про очищення столиці від незаконної реклами. О 17.10 гостем ток-шоу стане директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Дмитро Білоцерковець, який говоритиме про боротьбу з незаконними МАФами і як вирішується питання з тимчасовими спорудами у метро.

Також кияни зможуть долучитися до обговорення теми «Реформи в системі освіти». На запитання ведучої інформаційного ток-шоу «Столиця» відповідатиме народний депутат України, член депутатської фракції політичної партії «Народний фронт», голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Лілія Гриневич. Долучайтесь до прямого ефіру – телефонуйте в студію, ставте питання та висловлюйте власну думку. Початок ефіру о 19.20. Телефон студії: 223-09-71.

Детальніше анонс програм телеканалу «Київ» на 16 червня за посиланням.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку