Головна  →  Заходи  →  25 червня 2015

У ефірі телеканалу «Київ» ‒ про метро, нові правила отримання Шенгенської візи та конкурс на посади директорів закладів освіти столиці

25 червня гостями ток-шоу «У центрі уваги» стануть радник Київського міського голови Юрій Назаров і радник начальника КП «Київський метрополітен» Дмитро Пеклун. О 16.20 вони розкажуть про проїзд у метро за банківськими картами та проект навігації в метрополітені «Метро для всіх».

О 17.10 кияни зможуть долучитися до обговорення теми про введення нових правил отримання Шенгенської візи. Начальник візового відділу Департаменту консульської служби МЗС України Ганна Тіщенко розповість про процедуру подачі документів на отримання візи, причини відмови. Також телеглядачі дізнаються, які країни охоче надають візи українцям.

Про попередні підсумки відкритого конкурсного відбору кандидатів на посади директорів шкіл та дитсадків о 18.00 говоритимуть заступник голови КМДА Ганна Старостенко і голова журі, завідуюча кафедри державного управління освітою Київського університету ім. Б.Грінченка Тетяна Поспелова.

Зателефонувавши до студії за номером: 223-09-71, кияни також зможуть долучитися до обговорення.

Детальніше анонс програм телеканалу «Київ» на 25 червня за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку