Головна  →  Заходи  →  28 квітня 2015

Заступник директора Департаменту суспільних комунікацій КМДА Тетяна Гузенко візьме участь у конференції «GOV.COMMS.UA. Підвищення стандартів комунікацій органів державної влади» (+ програма конференції)

Захід відбудеться відбудетьс 29-30 квітня у приміщенні Українського кризового медіа-центру за підтримки Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України та Посольства США в Україні.

Мета заходу: сприяти впровадженню високих стандартів державних комунікацій в Україні та слугуватиме майданчиком для обміну досвідом між українськими та іноземними фахівцями. Особлива увага буде приділена обговоренню пріоритетів та викликів у публічному діалозі щодо окремих важливих тем та актуальних питань, а також практичним інструментам у роботі прес-служб.

У рамках заходу буде презентовано та роздано книгу-посібник із державних комунікацій, підготовлену за ініціативи Українського кризового медіа-центру за підтримки Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України та Посольства США в Україні.

Програма конференції

Перейти до спискуВерсiя для друку