Головна  →  Новини  →  15 липня 2015

ОСН «Дніпровець» коштом міського бюджету реалізує масштабний проект для дітей

Як розповів керівник ОСН «Комітет мікрорайону «Дніпровець» В’ячеслав Себба, реалізація проекту передбачає встановлення сучасного, якісно нового дитячого майданчика в ДНЗ № 700 (Дніпровський район):

– Наш проект – це реакція комітету на звернення батьківського комітету та керівництва садочка. Як виявилось, в цьому садочку є всього 30% від необхідної кількості ігрового інвентарю, який було встановлено ще у 60–70-х роках. Звісно він вже давно вичерпав свій ресурс та потребує заміни. Новий майданчик буде один з кращих в мікрорайоні, новий та безпечний, сприятиме покращенню фізичної, розумової і соціальної активності дітей і буде вільним для користування усіма місцевими дітлахами від 2 до 8 років.

Нагадаємо, ОСН «Комітет мікрорайону «Дніпровець» представив на Міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування масштабний проект для дітей, який полягає у забезпеченні садочка мікрорайону ДВРЗ інтерактивним дитячим майданчиком. Втілити проект ОСНівцям допомагатимуть організації-партнери – Громадська організація «Добробут і Безпека» та лідер громади ДВРЗ, громадський діяч Павло Тесленко, які взяли на себе питання благоустрою території під майданчик і його транспортування та встановлення.

За словами начальника відділу з питань місцевого самоврядування Департаменту суспільних комунікацій Віктора Галети, залучення до реалізації проекту позабюджетних джерел фінансування сприяло підтримці проекту конкурсною комісією, до того ж, це дозволило зняти навантаження з фонду Конкурсу і надати суттєву підтримку решті ОСНів-учасників.

Перейти до спискуВерсiя для друку